Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programjaink szeptemberben

Az őszi szezon első kiállítása Benk Katalin „Színek és emlékek” című képanyaga, amely könyvtárunk folyosóján tekinthető meg a hónap végéig.

Ha hétfő, akkor szeptemberben is Családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében.Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük. A családi társasjátékklub időpontjai: 2017. szeptember 4., 11., 18., 25

Szeptember 16-án és 17-én 9 és 15 óra között nyílt hétvége a Központi Statisztikai Hivatal és könyvtára épületében! A Kulturális Örökség Napjai alkalmából a látogatók vezetett épületsétán és különböző programokon vehetnek részt. A hétvége alatt rövid, statisztikai témájú ismeretterjesztő előadásokat is meghallgathatnak 10:30-as, 11:30-as, 12:30-as és 13:30-as kezdettel. Az érdeklődők megismerkedhetnek olvasótermeinkkel, tömörraktárunkkal; régi térképeket és hajdan titkosnak minősített kiadványokat böngészhetnek. Valamennyi látogatónknak ingyenes internethasználatot, új beiratkozóinknak négy hónapos ingyenes kölcsönzési lehetőséget biztosítunk. A könyvtár a Kulturális Örökség Napjain a Központi Statisztikai Hivatalban induló épületséta részeként, annak utolsó állomásaként látogatható. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szeptember 27-én (szerdán) ismét Szépírók a KSH Könyvtárban. 17 órától Barna Imre műfordító-kritikussal Bán Magda beszélget.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes, szeretettel várjuk Önöket!

Augusztusi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe augusztus folyamán beválogatott friss, 2016–2017-es megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenKüldés e-mailbenLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk