Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Zárvatartás

A Könyvtár október 23-án (szerdán) a nemzeti ünnepen zárva tart. A hét többi napján a szokásos nyitvatartási rend szerint várja olvasóit.

Rendezvényeink

Októberben ismét várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat a KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület közös rendezésű családi társasjátékklubja hétfőnként 16 és 19 óra között. Időpontok: Október 7., 14., 21., 28. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. október 8-án 17 órakor Kerekasztal-beszélgetést tart a Könyvtárban Hennel Éva és dr. Boros Brigitta Válni de hogyan? címmel, a beszélgetésben részt vesz Kelemen Dávid a KSH statisztikai osztály munkatársa is. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. október 9-én 15 órakor sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a Budai Főnix Kulturális Egyesület festőköre tagjainak kiállítás megnyitójára. A kiállítást Kálmán Rita, a KSH Könyvtár főigazgatója nyitja meg. Helyszín: Bibó István terem. A kiállítás megtekinthető 2024. november 8-áig a könyvtár nyitvatartási idejében.

2024. október 15-én 17 órakor Előadást tart Fazekas István keramikus az egyedülálló feketekerámiáról és a sok generáción átívelő családi keramikus vállalkozásukról. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. október 16-án 17 órakor A Könyvtárban kerekasztal-beszélgetésre kerül sor Mesterséges intelligencia és a könyvtár címmel, a beszélgetésben részt vesz Gulyás László, Simonyi András és Csabai István. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. október 16-án 17 órakor Folytatódik a Könyvtár könyvklubja. A hónap témája: Ljudmila Jevgenyjevna Ulickaja: Médea és gyermekei. Helyszín: Dányi  Dezső terem.

2024. október 17-én 17 órakor Hervay Tamás tart versfelolvasó alkalmat a Bibó teremben. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet.

2024. október 22-én 17 órakor A felelős állattartásról szakszerűen címmel előadás-sorozat folytatása kerül megrendezésre. A második előadást Mózes-Végh Dániel tartja. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2024. október 24-én 17 órakor Szenvedély és sóvárgás, avagy a függőségekről szakmai szemmel címmel előadás-sorozatot indít a Könyvtár. Az első előadás címe: Láthatatlan árvák, látható üvegek  -  beszélgetés a szenvedélybeteg szülők gyermekeiről a Láthatalan árvák, az Apa, Anya, Pia és más, a témában íródott könyvek kapcsán. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet. Helyszín: Dányi Dezső terem.

2024. október 31-én 17 órakor A Kölcsey Ferenc Olvasókör szervezésében Rév Szilvia pszichológus, Válassz szabadon című könyvének bemutatója kerül megrendezésre. Az eseményen való részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek száma miatt REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a szendi.eniko@kshkonyvtar.hu címen lehet. Helyszín: Thirring Lajos terem.



 
KSH Könyvtár Facebook oldala KSH Könyvtár Instagram oldala Válasz küldése Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8:00–19:00
Szerda: 12:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk