Találatok - Sorozatok : Természetjáró túrakönyvek
Találatok - Sorozatok : Természetjáró túrakönyvek

12 találat.

< Előző
Ugrás: 1
Következő >
KijelölhetőMédiaCím
1. Az Alpokalja legszebb túrái: 9 kőszegi-hegységi és 11 Sopron környéki túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2020) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
2. A Bakony legszebb túrái: 40 bakonyi túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2020) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
3. A Balaton vidékének legszebb túrái: 40 túra a Balaton vidékéről részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
4. A Börzsöny és a Cserhát legszebb túrái: 34 börzsönyi és 6 cserháti túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021), [Utánny.] / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
5. A Börzsöny és a Cserhát legszebb túrái: 34 börzsönyi és 6 cserháti túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2020) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
6. A Bükk legszebb túrái: 40 bükki túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
7. A Karancs- és a Medves-Vajdavár-vidék legszebb túrái: 20 túra a Karancs-, valamint a Medves- és a Vajdavár-vidékről részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
8. A Mátra legszebb túrái: 40 mátrai túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
9. A Mecsek és környékének legszebb túrái: 40 túra a Mecsekből, a Zselicből, a Villányi-hegységből és a Szekszárdi-dombságból részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
10. Az Őrség és a Zalai-dombság legszebb túrái: 20 túra az Őrségből, az Alpokaljáról és a Zalai-dombságból részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021) / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
11. A Vértes és a Gerecse legszebb túrái: 8 vértesi és 12 gerecsei túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2020) / Farkas Péter; Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
12. A Vértes és a Gerecse legszebb túrái: 8 vértesi és 12 gerecsei túra részletes leírással, térképpel, szintprofillal, sok fotóval és a Természetjáró mobilappban elérhető digitális változattal (2021), [Utánny.] / Farkas Péter; Nagy Katalin (1951 -); Magyar Természetjáró Szövetség (Budapest)
-->
< Előző
Ugrás: 1
Következő >