Születésnapi csomag

Kedves Érdeklődő!

A szolgáltatásunk újra elérhető, azonban technikai okok miatt jelenleg csak iskolakötést tudunk készíteni. Műbőr kötésre jelenleg nincs lehetőség.
Megértését köszönjük!

Mi is ez a születésnapi csomag?

Különleges és egyedi születésnapi ajándék korabeli újságokból, egy olyan különkiadás, amelyben napilapokból, magazinokból válogatunk össze oldalakat jeles eseményekről (születésnap, házasságkötés), hogy meglephesse vele családtagjait, barátait, kollégáit.

Az általunk készített kiadvány személyre szabott szolgáltatás, egy időutazás, ahol a sárgított oldalakat lapozva nosztalgiázhatunk, mi is történt akkor, amikor megszülettünk, házasságot kötöttünk. A születésnapi csomag készülhet bármilyen évfordulóra, ami Önnek és a megajándékozandó személynek fontos.

A KSH Könyvtár 1887 óta gyűjti a Magyarországon megjelent folyóiratok jelentős részét, ezekből az országos (és vidéki) napi-, heti- és havilapokból válogathat. Bizonyos napokon szünetelt a lapkiadás, ilyen befolyásoló tényező lehetett a háború, a forradalom vagy csak egy szimpla vasárnap, hétfő, amikor sem újság, sem televíziós adás nem volt. Amennyiben a kiválasztott dátumra, évfordulóra nem jelent meg napilap, akkor a másnapi lapszámot kínáljuk fel alternatív lehetőségként. Az újságokon kívül szemezgethet az adott év statisztikai évkönyveiből is (születési számok, egyéb demográfiai adatokat tartalmazó oldalakat).

A válogatást segíti a megjelent folyóiratok keresője, ahol a gyakoriság mellett azt is feltüntetjük, ha hiány volt az adott lapszámból.

A születésnapi szolgáltatásunkban két lehetőség közül választhat, kész csomagot, amelyet mi állítunk össze három újságból az Ön által megadott dátumra (14 oldalas kiadvány), vagy egyéni csomagot, ami személyes válogatás terjedelmi megkötöttség nélkül. Az egyéni csomag összeállítása a könyvtárban történik személyes konzultáció keretében.

A vállalási határidő 10 munkanap.

Bővebb információt a +36 (1) 345-6109-es telefonszámon, vagy a #SSS#PGEgaHJlZj0ibWFpbHRvOnN6dWxldGVzbmFwQGtzaGtvbnl2dGFyLmh1Ij5zenVsZXRlc25hcEBrc2hrb255dnRhci5odSZuYnNwOzwvYT4=#EEE#címen, Sznopka-Palovecz Gabriellánál kérhet.

Érdekel?
Lapozz bele!


Kép

Megjelent folyóiratok (kérjük, válasszon dátumot)

1930 - 1939 1940 - 1949 1950 - 1959 1960 - 1969 1970 - 1979 1980 - 1989 1990 - 1999 2000 - 2009 2010 - 2019
Folyóirat neve Megjelenési gyakoriság Megjegyzés
Budapesti Hírlap Napi -
Népszava Napi -
Pesti Hírlap Napi Hiányzó hónapok: március, április, július, augusztus, szeptember, október

Kész csomag

A megajándékozni kívánt személynek 14 oldalas három folyóiratból összeállított csomagot kínálunk. A kiadvány kötése lehet iskolakötés, műbőrkötés vagy exkluzív műbőrkötés. A csomaghoz opcionálisan választható gólyahír, illetve házassági hír. A csomag átvehető személyesen a könyvtárban, ahol készpénzzel tud fizetni vagy postai úton átutalással.
A vállalási határidő 10 munkanap.

Előny

a nappalijából megrendelheti

Egyéni csomag

A beérkezett folyóiratok eredeti példányait személyesen megtekintheti, és amennyiben az adott kiadvány sérülésmentes, kiválaszthatja azokat az oldalakat, amelyekről szeretne fekete-fehér vagy színes másolatot készíttetni. Igény szerint könyvkötőink bekötik Önnek a lemásolt oldalakat. A másoltatni kívánt folyóiratokat célszerű telefonon vagy e-mailben megrendelni, mivel nagy részük külső raktárban van. Ezek bekéréséhez nem szükséges személyesen befáradnia a könyvtárba.
A vállalási határidő 10 munkanap.

Előny

Ön állíthatja össze az oldalakat kollegáink segítségével