Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Rendhagyó nyitvatartási nap szeptember 17-én

2015. szeptember 17-én (csütörtökön) könyvtárunk technikai okokból csak 12 és 19 óra között tart nyitva. Köszönjük szíves megértésüket.

Kulturális örökségi hétvége és más szeptemberi programok

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk szeptember második felében esedékes programjainkra.

Szeptember 17-én (csütörtökön) 16:30 és 18:30 között, a Jobb Veled a Világ Alapítvány programsorozatának részeként kerül sor első boldogságklubunk megtartására.

A kulturális örökségi hétvége alkalmából szeptember 19-én és 20-án könyvtárunk és anyaintézményünk, a Központi Statisztikai Hivatal is megnyitja kapuit a történelem és az épített örökség iránt érdeklődők előtt. Az épület mindkét napon 9 és 15 óra között látogatható.

Szeptember 22-étől keddenként folytatódik játszószobáink és mesedélutánjaink sora, amelynek keretében középiskolás diákok foglalkoznak a 3–8 éves korosztállyal.

Szeptember 24-én (csütörtökön) 16:30-tól Juhász Árpád geológus beszél írásairól, ázsiai élményeiről és könyveiről a Kölcsey Ferenc Olvasókör és könyvtárunk közös rendezvényén.

Szeptember 30-án (szerdán) 17 órakor, vetítéssel kísért előadáson mutatja be Bánszegi Katalin Utam Perzsiától Iránig című, színes képekkel illusztrált, történelmi, vallás- és kultúrtörténeti információkkal gazdagon ellátott útleírását.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitva tartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk