Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Szeptemberi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe szeptember folyamán beválogatott friss, 2014–2015-ös megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Októberi programjaink

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk októberi programjainkra.

Könyvtárunk folyosóján 2015. október 31-éig Laluk György, Sándor Eszter Anita és Sándor Gyöngyvér Orsolya Mester és tanítványai című kiállítását tekinthetik meg, amelynek megnyitóját október 1-jén (csütörtökön) 17 órakor tartjuk meg.

Szintén október 1-jén (csütörtökön) 16:30 és 18:30 között, a Jobb Veled a Világ Alapítvány programsorozatának részeként kerül sor második boldogságklubunkra, amelynek témája ezúttal az optimizmus gyakorlása.

Október 5-étől hétfőnként folytatódik családi társasjátékklubjaink sora.

Október 6-ai és 13-ai (keddi) játszószobánkban és mesedélutánunkon középiskolás diákok foglalkoznak a 3–8 éves korosztállyal.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Rendhagyó nyitvatartási napok októberben

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2015 októberében szerdánként, azaz október 7-én, 14-én, 21-én és 28-án könyvtárunk technikai okokból 11 és 19 óra között tart nyitva. Október 22-én (csütörtökön) pedig kivételesen 14 órakor zárunk. Köszönjük szíves megértésüket.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva