Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programunk április második felében

A KSH Könyvtár, a Kölcsey Olvasókör és a Könyvtárellátó szeretettel várja az érdeklődőket április 28-án (csütörtökön) 16:30-tól Maróti Andor A tanuló felnőtt és Striker Sándor A felnőttképzés és a felnőttkori tanulás kultúraelméleti megközeleítései című kötetek bemutatójára. A szerzőkkel Rácz András, a Könyvkultúra Magazin főszerkesztője beszélget. A belépés ingyenes.

Találkozzunk a XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon!

Április 21. és 24. között itt a XXIII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál! Hazánk legnagyobb nemzetközi könyves rendezvénysorozatán ismét találkozhatnak velünk a Millenáris „„B”” épületében, a B57-es pavilonban. Csütörtökön 12 és 19, pénteken 10 és 19, szombaton 10 és 20, vasárnap 10 és 19 óra között 20–60%-os kedvezménnyel kínáljuk kiadványainkat. Mindazoknak, akik még sohasem voltak könyvtárunk tagjai, a helyszínen négyhónapos ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosítunk. Szeretettel várjuk továbbá Önöket április 22-én (pénteken) 16:10-re a Könyvtáros Klubba (Millenáris „„B”” épület, galéria), ahol Rózsa Dávid mutatja be a KSH Könyvtár könyvkiadási tevékenységét.

E-könyvek a KSH Könyvtárban

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a KSH Könyvtár május 26-áig próbahozzáférést kapott az EBSCO 142.000 e-könyvből álló gyűjteményéhez, amelyet a könyvtár olvasótermeiben található számítógépekről, az EBSCO felületén érhetnek el. A gyűjtemény fikciós, ismeretterjesztő és tudományos kiadványokat egyaránt tartalmaz.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva