Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programjaink július első felében

Szeretettel várjuk Önöket július első felében esedékes programjainkra!

Folyosónk falán júliusban N. Sebestyén Katalin festőművész képeit tekinthetik meg.

Ha hétfő, akkor júliusban is családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében! Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük. A nyári szünetet követően szeptember 5-étől folytatódik a klub.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Előadunk a királynék városában

Július 7. és 9. között kerül sor a Magyar Könyvtárosok Egyesülete 48. vándorgyűlésére Veszprémben. A konferencián Győri Krisztina az iskolai közösségi szolgálat könyvtári tapasztalatairól, Rózsa Dávid pedig Mit tesz értünk a Wikipédia, és mit tehetünk mi a Wikipédiáért? címmel tart előadást a Társadalomtudományi Szekcióban.

Júniusi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe május folyamán beválogatott friss, 2015–2016-os megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva