Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Nyári nyitvatartás

A héten még csökkentett nyitvatartási idővel, de folyamatos raktári kiszolgálással várjuk látogatóinkat.

2016. augusztus 8–11. (hétfő–csütörtök): 9 és 17 óra között,

2016. augusztus 12. (péntek): 8 és 16 óra között.

Az augusztus 15. és szeptember 2. közötti tizenöt munkanapon zárva tartunk. Szeptember 5-étől (hétfőtől) a szokásos nyitvatartási rend szerint várjuk olvasóinkat.

Megjelent a Nemzetközi Statisztikai Figyelő 2016/2. száma

Napvilágot látott könyvtárunk Nemzetközi Statisztikai Figyelő című társadalomtudományi szemléző folyóiratának új száma. A negyedévente, elektronikus formában és ingyenesen megjelenő referáló lapban a külföldi statisztikai-demográfiai szakirodalmat és egyéb, nem feltétlenül írott anyagokat igyekszünk olvasmányosan szemlézni. A folyóirat új, elektronikus könyvjelzővel ellátott száma elérhető a http://konyvtar.ksh.hu/inc/kiadvany_nsf/nsf_2016_02.pdf címen. Kérdéseiket, észrevételeiket, témajavaslataikat szívesen fogadjuk a david.rozsa@ksh.hu e-mail-címen. Amennyiben szeretnének külön értesítést kapni a kiadvány megjelenéséről, kérjük, ugyanezen a címen jelezzék.

Júliusi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe július folyamán beválogatott friss, 2015–2016-os megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk