Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programjaink október első felében

Szeretettel várjuk Önöket október első felében esedékes programjainkra!

A ma kezdődő Országos Könyvtári Napok alkalmából holnap, október 4-én 9 órától és 12 órától nyomdabemutatóval várjuk az érdeklődőket.

Folyosónk falán októberben dr. Sándor Eszter Anita és Sándor Gyöngyvér Orsolya Sohaország létezik című kiállításának képeit tekinthetik meg. A kiállítás megnyitójára október 3-án (hétfőn) 17 órakor kerül sor.

Ha hétfő, akkor októberben is családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében! Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük.

Október 6-án (csütörtökön) 16:30-tól 18:30-ig Beszélgetőklub lesz Rácz Györgyivel. Az e havi alkalom témája: családi kapcsolatok.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Szeptemberi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe szeptember folyamán beválogatott friss, 2015–2016-os megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk