Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programjaink januárban

Szeretettel várjuk Önöket januárban esedékes programjainkra!

Folyosónk falán januárban Werner Gábor Történetek című kiállításának képeit tekinthetik meg.

Ha hétfő, akkor januárban is családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében! Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük.

A KSH Könyvtár és a Magyar Könyvtárosok Egyesülete Társadalomtudományi Szekciója szeretettel vár minden érdeklődőt a szekció A fiúkból férfiak lesznek. Beavatási szertartás egy északkelet-nigériai faluban című kamaraprogramjára január 17-én (kedden) 17 órakor.

Január 18-án (szerdán) 17 órai kezdettel kerül sor a Szépírók a KSH Könyvtárban című rendezvénysorozat következő eseményére a Bibó István-teremben. Vendégünk Csaplár Vilmos író, beszélgetőtársa Bán Magda.

A KSH Könyvtár és a Wikimédia Magyarország Egyesület szeretettel meghívja Wikipédia-sorozatának második előadására január 19-én (csütörtökön) 17 órára, amelynek címe: Bevezetés a Wikipédia-univerzumba 2. A Wikipédia és a térképek. Előadók: Báthory Péter és Hajdu Kálmán.

A Magyar Statisztikai Társaság Statisztikatörténeti Szakosztálya tisztelettel meghívja Önt január 25-én (szerdán) 17 órától Garami Erika előadására, melynek címe: A forint születése: 1946.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Decemberi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe december folyamán beválogatott friss, 2015–2016-os megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk