Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programjaink márciusban

Szeretettel várjuk Önöket márciusban esedékes programjainkra!

Folyosónk falán márciusban V. Mosolygó Ildikó Színek szárnyán című kiállításának képeit tekinthetik meg.

Ha hétfő, akkor márciusban is családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében! Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük.

Március 22-én (szerdán) 17 órától kerül sor a Szépírók a KSH Könyvtárban sorozat következő rendezvényére. Vendégünk Szávai Géza, aki tavaly megjelent Makámaszútra című kötetét mutatja be. Beszélgetőtársa Bán Magda szerkesztő. Helyszín: Bibó István-terem

Március 23-án (csütörtökön) 17 órától a Bibó István-teremben veszi kezdetét a Kölcsey Ferenc Olvasókör rendezvénye, amelynek vendége dr. Bényei Miklós c. egyetemi tanár, az MTA doktora, aki Könyv, könyvtár, olvasás: idézetek hat évtized olvasmányaiból című kötetét mutatja be nálunk. A szerző beszélgetőpartnere Haszonné Kiss Katalin, a FSZEK régióigazgatója. Az est házigazdája Rácz András, a Könyvkultúra Magazin főszerkesztője.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Rendhagyó nyitvatartás

A könyvtár március 14-én (kedden) 16 óráig tart nyitva.

Rendelkezés az adó 1%-áról

Kérjük, támogassa Ön is könyvtárunkat személyi jövedelemadója 1%-ával, hogy még színvonalasabb szolgáltatásokkal állhassunk rendelkezésére! Adószámunk: 15302717-2-41. A kedvezményezett neve: Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár. Köszönjük szíves felajánlását!

Raktárátalakítás

Felhívjuk figyelmüket, hogy a III A 1378/1956 – III A 1412/1964 és a 284418–298607 közötti raktári jelzeten lévő dokumentumok március 6. és március 31. között raktárátalakítás miatt nem bekérhetőek! Megértésüket köszönjük!

Februári könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe január folyamán beválogatott friss, 2016–2017-es megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Küldés e-mailben Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk