Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Programjaink március utolsó hetében

Szeretettel várjuk Önöket március végén esedékes programjainkra!

A KSH Könyvtár szeretettel meghívja Önt az Internet Fiesta keretében két, az utazás témakörben tartandó programjára. 2017. március 27-én (hétfőn) 17 órától családi társasjátékklub, amelyen az Állati utazás nevű játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Március 28-án (kedden) 17 órától pedig Nemes Erzsébet fényképekkel illusztrált beszámolóját hallgathatják meg Izlandról a Bibó István-teremben.

A Magyar Statisztikai Társaság Statisztikatörténeti Szakosztálya és a KSH Könyvtár szeretettel meghívja Önt március 29-én (szerdán) 17 órára A hazai névdivat és névadási szokások a 19–20. században a statisztikák tükrében című programjára. Előadó: Raátz Judit az MTA Nyelvtudományi Intézet tudományos munkatársa.

Március 22. és 29. között a KSH Könyvtár is részt vesz a Moly.hu játékában, amelynek címe Utazzunk könyvekkel az 5 világrészen. A kihíváshoz három különböző kontinenshez kell elolvasni egy-egy könyvet. A játékhoz még lehet csatlakozni molyos regisztrált felhasználóknak! Részletek az alábbi oldalon olvashatók: https:// moly.hu/kihivasok/utazzunk-konyvekkel-az-ot-vilagreszen.

A Syllabux Könyvkiadó és a KSH Könyvtár szeretettel meghívja Önt március 31-én (pénteken) 14:30-ra Kis magyar retorika című könyvbemutatójára. A beszélgetés résztvevői: Szabó G. Zoltán irodalomtörténész, Szörényi László irodalomtörténész, kritikus, Györe Gabriella Móricz Zsigmond-ösztöndíjas költő, szerkesztő, a beszélgetés házigazdája.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Rendelkezés az adó 1%-áról

Kérjük, támogassa Ön is könyvtárunkat személyi jövedelemadója 1%-ával, hogy még színvonalasabb szolgáltatásokkal állhassunk rendelkezésére! Adószámunk: 15302717-2-41. A kedvezményezett neve: Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár. Köszönjük szíves felajánlását!

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenKüldés e-mailbenLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk