Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Októberi programajánló

Szeretettel várjuk Önöket októberben esedékes programjainkra!

Folyosónk falán októberben Szabó Mihályné Torday Éva Fák, virágok című kiállítását tekinthetik meg.

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésében október 2–8. között idén is megrendezésre kerül az Országos Könyvtári Napok elnevezésű rendezvénysorozat, amelyhez könyvtárunk is csatlakozik. Október 5-én (csütörtökön) 17 órakor Simonyi Péter környezetvédelmi szakértő előadását hallgathatják meg az érdeklődők A víz, a tiszta víz a Föld kincse címmel.

Október 5-én (csütörtökön) 16:30 órai kezdettel szeretettel várjuk minden kedves vendégünket a beszélgetőklubban. A foglalkozáson Rácz Györgyi klubvezető mellett Szathmári Gyöngyvér tart előadást. A beszélgetés témája: Párkapcsolati mérföldkövek. Krízisek vagy életciklusok? Helyszín: Thirring Lajos-terem.

Ha hétfő, akkor októberben is Családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében. Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük.

Október 18-án (szerdán) 17 órától kerül sor a Szépírók a KSH Könyvtárban sorozat következő rendezvényére. Vendégünk Bódis Kriszta író, pszichológus, dokumentumfilmes. Beszélgetőtársa Bán Magda szerkesztő. Helyszín: Bibó István-terem.

A KSH Könyvtár, a Kölcsey Olvasókör és a Könyvtárellátó szeretettel várja az érdeklődőket október 19-én (csütörtökön) 16:30-tól A Kaukázus gyöngyszemei címmel megrendezett programra, amelynek vendége Mison Andrea bölcsész tanár, közgazdász, idegenvezető.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Szeptemberi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe szeptember folyamán beválogatott friss, 2016–2017-es megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenKüldés e-mailbenLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk