Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója


A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Decemberi programajánló

Szeretettel várjuk Önöket decemberben esedékes programjainkra!

Folyosónk falán decemberben Gebora István „Színbiózis” című kiállítását tekinthetik meg.

Ha hétfő, akkor decemberben is Családi társasjátékklub a homoludens.hu Egyesület és könyvtárunk szervezésében. Délután négy és este hét óra között minden alkalommal egy-egy új játékkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de természetesen a jól bevált társasokat is előkészítjük.

December 7-én (csütörtökön) 16:30 órai kezdettel szeretettel várjuk minden kedves vendégünket az idei utolsó beszélgetőklubban. A foglalkozáson Rácz Györgyi klubvezető mellett Neukum Ágnes tart előadást. A beszélgetés témája: az relaxáció. Helyszín: Thirring Lajos-terem.

December 12-én (kedden) 16 és 18 óra között karácsonyváró kézműves foglalkozást tartunk a 4 és 10 év közötti gyermekek részére, ahol különféle anyagokból adventi doboz, fenyőfa, angyalka, hóember és hógömb készíthető. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött; a jelentkezéseket Bors Anikó kolléganőnk fogadja a +36 1 345-6339-es telefonszámon vagy az aniko.bors@ksh.hu e-mail címen.

December 13-án (szerdán) 17 órától kerül sor a Szépírók a KSH Könyvtárban sorozat következő rendezvényére. Vendégünk Spiró György Kossuth- és József Attila-díjas író, költő, műfordító. Beszélgetőtársa Bán Magda szerkesztő. Helyszín: Bibó István-terem.

A KSH Könyvtár, a Kölcsey Olvasókör és a Könyvtárellátó szeretettel meghívja Önt december 19-én (kedden) 17 órára Rácz András „Szebb múltat!: Magyarország álomtörténete 1929–1941” című kötetének bemutatójára. Helyszín: Bibó István-terem.

A belépés valamennyi programunkra ingyenes.

Rendhagyó és ünnepi nyitvatartás decemberben

December 15. (péntek): a könyvtár 8 és 12 óra között tart nyitva

December 22. (péntek): a könyvtár 8 és 14 óra között tart nyitva

December 27–28. (szerda–csütörtök): a könyvtár 9 és 17 óra között tart nyitva

December 29. (péntek): a könyvtár 9 és 15 óra között tart nyitva

2018. január 2. (kedd): a könyvtár zárva tart.

December 1-je és december 14-e között a könyvtár a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel.

2018. január 3-ától (szerdától) a szokott nyitvatartással várjuk látogatóinkat!

Novemberi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe november folyamán beválogatott friss, 2016–2017-es megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István-teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenKüldés e-mailbenLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk