Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Augusztusi nyitvatartás

Kedves Olvasónk!

Tájékoztatjuk, hogy augusztus első két hetében csökkentett nyitvatartási idővel, de folyamatos raktári kiszolgálással várjuk látogatóinkat az alábbiak szerint.

2018. július 30. – augusztus 2. (hétfő–csütörtök): 9 és 17 óra között

2018. augusztus 3. (péntek): 8 és 16 óra között

2018. augusztus 6–9. (hétfő–csütörtök): 9 és 17 óra között

2018. augusztus 10. (péntek): 8 és 16 óra között

Könyvtárunk 2018. augusztus 13-a és augusztus 31-e között zárva tart. Szeptember 3-ától (hétfőtől) a szokásos nyitvatartási rend szerint várjuk Olvasóinkat.

Ugyanakkor szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a kölcsönzési idő e-mailen, telefonon vagy az online katalóguson keresztül történő meghosszabbítása a zárás ideje alatt is lehetséges.

Felhívás könyvtári interjúsorozatban való részvételre

Könyvtárunk szeptember második felétől december végéig az olvasáskultúrát és a könyvtárak világát népszerűsítő kampányt indít a nagyobb közösségi oldalakon. Ennek keretében olyan néhány perces olvasói interjúkat kívánunk készíteni, amelyekben szó esik az olvasás- és könyvkultúra jelentőségéről, ezek szerepéről a mindennapokban, meghatározó olvasmányélményekről, a hagyományos és a digitális olvasás előnyeiről, illetve a könyvtárunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatos tapasztalatokról. Az interjúkat Facebook- és YouTube-oldalunkon publikáljuk. (Referenciaként javasoljuk megtekinteni Villámvándor című legutóbbi sorozatunk valamely epizódját.) Kérjük, amennyiben szívesen lenne könyvtárunk arca és hangja, vegye fel a kapcsolatot Horváth Balázs kollégánkkal a kultszervezes@ksh.hu e-mail-címen vagy a + 36 1 345-6949-es telefonszámon. Hangot adunk Önnek!

Kérdőív filmkölcsönzési lehetőségről

Szolgáltatásaink bővítése és a teljesebb felhasználói élmény elérése érdekében szeretnénk megkérdezni Önt, hogy adott esetben szívesen kölcsönözne-e könyvtárunkból – a hangoskönyvekhez hasonlóan – különböző témájú DVD-filmeket is. Anonim kérdőívünk csak néhány kérdést tartalmaz, így pár kattintással kitölthető ezen a linken. Kérjük, hogy szánjon rá néhány percet. Megtisztelő válaszát előre is köszönjük!

Júliusi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe július folyamán beválogatott friss, 2018-as megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban. A Bibó István teremben elhelyezett művek kölcsönözhetők, a szakolvasóban található dokumentumok helyben használhatók.

Megosztás a facebookon. Megosztás Twitteren Válasz küldése Leiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Nyitvatartás:
Hétfő–csütörtök: 8:00–19:00
Péntek: 8:00–16:00
Szombat–vasárnap: zárva

Honlapunk