Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

A járványhelyzettel kapcsolatos információk

Kedves Olvasónk!

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, könyvtárunk felhasználóinak, partnereinek és munkatársainak védelme érdekében – a Magyar Kormány 484/2020. (XI. 10.) számú rendelete értelmében – 2020. november 11-étől (szerdától) határozatlan időre felfüggesztjük személyesen igénybe vehető nyilvános szolgáltatásainkat.

Olvasótermeink ebben az időszakban nem látogathatók, rendezvényeink elmaradnak. A kölcsönzési határidő telefonon, e-mailben vagy az online katalóguson keresztül – ameddig szükséges – több alkalommal meghosszabbítható. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére nem számítunk fel késedelmi díjat. A már megrendelt születésnapi csomagok előzetesen egyeztetett időpontban könyvtárunk portáján átvehetők. Kiadványaink – szintén előre egyeztetett időpontban – továbbra is megvásárolhatók személyesen a könyvtárban.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a vonatkozó kormányrendeleteket és az országos operatív törzs felhívásait, és ennek megfelelően döntünk a további intézkedésekről. A koronavírussal kapcsolatos részletes információk és a megelőzésre vonatkozó tudnivalók megtalálhatók a kormány tájékoztató oldalán.

Köszönjük megértését és türelmét, várjuk a mielőbbi találkozás lehetőségét!

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk