Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

A járványhelyzettel kapcsolatos információk

Kedves Olvasónk!

Mivel a kormány március 1-jéig fenntartja a járványhelyzet következtében hozott korlátozó intézkedéseket, így könyvtárunk februárban továbbra is zárva tart. Ahogy a könyvek kölcsönzését, úgy a visszavételt sem tudjuk jelenleg biztosítani, így kérjük, hogy ne hozza vissza a kikölcsönzött dokumentumokat. A lejáró köteteket a könyvtár automatikusan meghosszabbítja. Megértését köszönjük!

A születésnapi csomag szolgáltatásunk telefonon (06-1-345-6109) vagy e-mailen keresztül továbbra is rendelhető, a már elkészült kiadványok – előzetesen egyeztetett időpontban – könyvtárunk portáján átvehetők.

Kiadványaink – szintén előre egyeztetett időpontban – továbbra is megvásárolhatók személyesen a könyvtárban; érdeklődni a 06-1-345-6949-es telefonszámon vagy a balazs.horvath2@ksh.hu e-mail-címen lehet.

2021. januári könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe január folyamán beválogatott friss, 2019–2020-as megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban.

Megjelent a Nemzetközi Statisztikai Figyelő új száma

Tájékoztatjuk, hogy megjelent negyedéves elektronikus demográfiai, társadalmi és gazdasági szemléző folyóiratunk, a Nemzetközi Statisztikai Figyelő legújabb száma, amely erről a linkről szabadon letölthető. Kérdéseiket, hozzászólásaikat örömmel fogadjuk az angelika.pasztor@ksh.hu e-mail-címen. Tartalmas böngészést kívánunk!

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk