Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Tájékoztatás a könyvtár által újraindított szolgáltatásokról

Kedves Olvasónk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy hosszú idő után 2021. április 19-étől (hétfő) újra lehetőséget biztosítunk a könyvtári dokumentumok kölcsönzésére és visszahozatalára, illetve a beiratkozásra. Azonban a jelenleg még érvényben lévő korlátozások miatt az említett szolgáltatások előzetes időpontfoglalást követően a könyvtár bejáratánál vehetők majd igénybe hétfőtől csütörtökig 12 és 18 óra, míg péntekenként 12 és 16 óra között.

Kérjük, tervezett látogatása előtt legalább 2 munkanappal foglaljon időpontot űrlapunk kitöltésével, vagy telefonon a 06-1-345-6339-es telefonszámon.

A könyvcsomagok megrendelése szintén az időpontfoglaló űrlapon keresztül történik. Kérjük, hogy a Megjegyzések (Booking notes) rovatban sorolják fel a kölcsönözni kívánt kötetek adatait (szerző, cím, raktári jelzet)! Az elkészült könyvcsomagok átvételi lehetőségéről minden esetben értesítjük olvasóinkat. Kérjük, hogy amíg nem kapott visszajelzést kollégáinktól, ne keresse fel a könyvtárat!

Felhívjuk figyelmét, hogy a törökbálinti lelőhelyű kötetek bekérésére az online katalógusunkon keresztül van továbbra is lehetőség.

A könyvek visszavétele és kiadása a bejáratnál, a bejárati ablakon keresztül történik. Érkezését az ajtó mellett lévő csengővel jelezze, és az ajtóban várja meg kollégánkat.

A könyvtár késedelmi díjat továbbra sem számít fel, valamint minden, 2020. november 11-én tagsággal rendelkező olvasónak automatikusan 6 hónappal hosszabbítja meg beiratkozása érvényességi idejét.

A szolgáltatásokról további részletes leírást olvashat a könyvtár honlapján.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk