Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

A könyvtár új használati rendjéről

Kedves Olvasónk!

Örömmel értesítjük, hogy a 365/2021. (VI. 30.) Kormányrendelet értelmében könyvtárunk 2021. július 5-étől (hétfőtől) védettségi igazolvány nélkül is látogatható. Olvasóink és kollégáink egészségének védelme érdekében továbbra is javasoljuk a kihelyezett kézfertőtlenítők használatát és a maszkviselést.

A könyvtár továbbra is hétfőtől csütörtökig 9 és 17, illetve péntekenként 8 és 16 óra között tart nyitva.

A könyvkölcsönzés és a könyvvisszavétel kizárólag a Bibó István teremben történik, illetve a járványhelyzet miatt bevezetett könyvcsomag összeállítási lehetőség megszűnik. A könyvtár használatához az olvasójegy továbbra is feltétlenül szükséges.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a törökbálinti lelőhelyű kötetek bekérésére az online katalógusunkon keresztül van továbbra is lehetőség. Amennyiben segítségre lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken kollégáink rendelkezésre állnak: e-mailben a kolcsonzes@kshkonyvtar.hu címen vagy a 06-1-345-6339-es telefonszámon.

Várjuk a mielőbbi találkozást!

2021. júniusi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe június folyamán beválogatott friss, 2020–2021-es megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk