Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

A könyvtár decemberi nyitvatartása

Tájékoztatjuk, hogy decemberben az alábbi nyitvatartási rend szerint látogatható könyvtárunk.

2021. december 11-én (szombaton): 9 és 13 óra között.

2021. december 17-én (pénteken): A könyvtár zárva tart.

2021. december 23-án (csütörtökön): 8 és 16 óra között.

2021. december 24-én (pénteken): A könyvtár zárva tart.

2021. december 27–30. (hétfő–csütörtök): 9 és 17 óra között.

2021. december 31-én (pénteken): A könyvtár zárva tart.

Decemberben a külön nem jelölt hétköznapokon, illetve 2022. január 3-ától (hétfőtől) a szokásos nyitvatartási rend szerint várjuk Olvasóinkat.

Kedvezményes karácsonyi könyvárusítás

December 8. és 15. között könyvtárunk legtöbb kiadványára jelentős kedvezményt biztosítunk karácsonyi akciónk keretében. Tavaly megjelent 408 oldalas térképalbumunk, A számontartott nemzet az akció időszaka alatt 30%-os, a Lelkes György által összeállított monumentális, több mint 1000 oldalas helységnév-azonosító szótár pedig 60%-os kedvezménnyel vásárolható, illetve rendelhető meg. A könyvtár többi kiadványa esetében 50%-os kedvezményt biztosítunk, a Nyolcvan krajcár című képregényt leszámítva. Megrendeléseiket, kérdéseiket a balazs.horvath2@ksh.hu e-mail-címre várjuk!

Decemberi programjaink

Ha hétfő, akkor társasjátékklub! A KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület közös rendezésű ingyenes családi társasjátékklubja novemberben is várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat hétfőnként 16 és 19 óra között. Időpontok: december 13., 20., 27. Helyszín: Thirring Lajos terem.

December 15-én (szerdán) 17 órakor kezdődik a KSH Könyvtár Beszélgetőklubjának következő alkalma, amelyre sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. Téma: Kommunikáció hatalmi drámák nélkül. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2022. január 31-éig ingyenesen megtekinthető könyvtárunkban a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központtal (MÉM MDK) és Budapest Főváros Levéltárával (BFL) közösen rendezett Czigler Győző-kiállítást. A kiállítás elemeit a könyvtár folyosóján és a Dányi Dezső terem előtti közösségi térben tekinthetik meg a látogatók.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk