Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Májusi rendezvényeink

Ha hétfő, akkor társasjátékklub! A KSH Könyvtár és a homoludens.hu Egyesület közös rendezésű ingyenes családi társasjátékklubja májusban is várja az érdeklődő kicsiket és nagyokat hétfőnként 16 és 19 óra között. Időpontok: május 9., 16., 23. és 30. Helyszín: Thirring Lajos terem.

Május 11-én (szerdán) 17 órától sok szeretettel vár mindenkit a KSH Könyvtár könyvklubja! A felolvasásokkal is tarkított, de a kötetlen beszélgetésre épülő klub témája a fiatal felnőtté válás meghatározó eseményeinek hatása a későbbi felnőttkorra. A következő alkalommal Per Petterson Lótolvajok című kötetéről lesz szó. Helyszín: Thirring Lajos terem.

Május 18-án (szerdán) 17 órakor kezdődik a KSH Könyvtár Beszélgetőklubjának következő alkalma, amelyre sok szeretettel várjuk az érdeklődőket. Téma: Új lehetőségekre hangolva Dr. Joe Dispenza-val. Kutatóként szenvedélye az idegtudomány, az epigenetika és a kvantumfizika legújabb eredményeinek metszéspontja, hogy általa segítsen az embereknek gyógyulni; hogy teljesebb és boldogabb életet élhessenek. Ezen a klubnapon Alapozó kurzusából szemezgetünk. Helyszín: Thirring Lajos terem.

A Kölcsey Ferenc Olvasókör, a KSH Könyvtár és a Könyvtárellátó szeretettel meghívja Önt 2022. május 25-én (szerdán) 16:30 órára, a Színház – Barátság – Könyv című rendezvényére, ahol vendégünk lesz Juhász Zoltán, a Vígszínház szcenikai vezetője, aki 32 éve díszletek között éli az életét és munkája során bejárta a világ színházait. Zoltán korábban 27 évet dolgozott az Állami Operaházban, ebből 22 évet szcenikai vezetőként. Barátja, Csikós Attila Épített varázslat című könyve kapcsán fog mesélni nekünk a színfalak mögötti világról. Helyszín: Thirring Lajos terem.

2022. áprilisi könyvjegyzék

A KSH Könyvtár olvasótermeibe április folyamán beválogatott friss, 2021–2022-es megjelenésű kiadványok jegyzéke ezen a linken olvasható. Ez természetesen csak válogatott lista, a teljes állomány hozzáférhető online katalógusunkban.

Megváltozott nyitvatartási rend

Tájékoztatjuk, hogy 2022. február 14-étől könyvtárunk szerdánként 12 és 19 óra között tart nyitva.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk