Ha nem sikerül megnyitnia az e-mailt, kattintson ide.

A KSH Könyvtár logója

A Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár hírlevele

Előadások a KSH Könyvtárban

2022. június 22-én (szerda) 17 órától a gyermeknevelés nehézségeiről, illetve kihívásairól tart előadást és ad a felmerülő kérdésekre praktikus, bevált válaszokat Ambrózy Noémi Kapcsolódó Nevelés oktató. Az előadás alapját a Patty Wipfler által írt kötet képezi, mely 2016 óta már magyarul is olvasható. Címe: Hallgasd meg! Öt egyszerű eszköz a gyereknevelés mindennapos kihívásaihoz.

2022. június 29-én (szerda) 16:30-tól szeretettel várja az érdeklődőket a Kölcsey Ferenc Olvasókör, a KSH Könyvtár és a Könyvtárellátó Pap Éva írónő estjére, aki kötetein keresztül a határon túli és idehaza élő magyarokat igyekszik összekötni, illetve bemutatni a Vajdaságban élő magyarok és más, ott élő nemzetiségek életének összefonódását.

II. Kerület Napja a Mechwart ligetben

2022. június 18-án (szombat) 10 órától ismét megrendezésre kerül a II. Kerület Napja, melyre könyvtárunk is kitelepül. A rendezvényre ezúttal a Mechwart ligetben kerül sor, itt várjuk az érdeklődőket négy hónapos ingyenes beiratkozási, valamint kölcsönzési lehetőséggel, kézműveskedéssel, valamint sok-sok társasjátékkal a homoludens.hu Egyesület közreműködésében.

A könyvtár nyári nyitvatartási rendje

Tájékoztatjuk, hogy július 8-áig a könyvtár a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel. Július 11-étől augusztus 5-éig csökkentett nyitvatartási idővel, folyamatos raktári kiszolgálással várjuk látogatóinkat az alábbiak szerint.

A 2022. július 11. – augusztus 5. közötti időszakban hétfőn, kedden, csütörtökön 9 és 17 óra, szerdán 12 és 17 óra, pénteken 8 és 16 óra között tart nyitva a könyvtár.

Augusztus 8-a és 26-a között a könyvtár zárva tart.

Augusztus 29-étől (hétfőtől) a szokásos nyitvatartási rend szerint várjuk olvasóinkat.

A születésnapi kiadványok vállalási ideje június végéig

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2022. június 30-áig a születésnapi kiadványok megrendelését csak hosszabb vállalási idővel – kötött kiadvány esetén 15 munkanappal – tudjuk felvenni. Június végéig sürgősségi megrendelésre nincs lehetőség.

Bővebb információ kérhető a +36 (1) 345 6109-es telefonszámon, továbbá a szuletesnap@kshkonyvtar.hu e-mail-címen.

Megváltozott nyitvatartási rend

Tájékoztatjuk, hogy 2022. február 14-étől könyvtárunk szerdánként 12 és 19 óra között tart nyitva.

Megosztás a facebookon.Megosztás TwitterenVálasz küldéseLeiratkozás a hírlevélről

KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Honlapunk